Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Weurt

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Weurt? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Weurt! Op ons portaal delen wij volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-weurt

Een schoonmaakster in Weurt vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Weurt inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Weurt zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige websites die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Beuningen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Weurt

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Weurt

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Weurt, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Groesbeek, Heilig Landstichting, Eygelshoven en Bingelrade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je een lijst met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Weurt. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot zo’n €18,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Weurt kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Weurt?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie