Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groesbeek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Groesbeek? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Groesbeek! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-groesbeek

Een schoonmaakster in Groesbeek inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Groesbeek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Groesbeek zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op de overeengekomen datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende websites die daarbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groesbeek

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Groesbeek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Groesbeek, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Heilig Landstichting, Millingen aan de Rijn, Weurt en Eygelshoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,70 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Groesbeek. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €18,75 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Groesbeek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Groesbeek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie