Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijbroek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nijbroek? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Nijbroek! Op deze pagina verstrekken we volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nijbroek

Een schoonmaakster in Nijbroek gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Nijbroek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Nijbroek opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. We raden aan om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Voorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijbroek

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Nijbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nijbroek, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Empe, Colmschate, Terwolde en Teuge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder tref je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,60 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nijbroek. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot zo’n €17,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Nijbroek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nijbroek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie