Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Teuge

Wil je een schoonmaakhulp in Teuge? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Teuge! Op ons portaal vind je nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-teuge

Een schoonmaakster in Teuge zoeken

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Teuge inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Teuge zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op verschillende online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Voorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Teuge

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Teuge

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Teuge, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Terwolde, Nijbroek, Twello en Wilp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Teuge. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot zo’n €19,25 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Teuge kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Teuge?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie