Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wilp

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Wilp? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Wilp! Op deze website tref je praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-wilp

Een schoonmaakster in Wilp vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Wilp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wilp inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Kies diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Voorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wilp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Wilp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Wilp, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Twello, Teuge, Voorst en Klarenbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,30 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmakers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wilp. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot zo’n €18,50 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Wilp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wilp?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie