Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Voorst

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Voorst? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Voorst! Op dit platform verstrekken we nuttige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-voorst

Een schoonmaakster in Voorst zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Voorst inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Voorst zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Voorst

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Voorst

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Voorst, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wilp, Twello, Klarenbeek en Loenen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al vanaf €13,30 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Voorst. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen +/- €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot zo’n €19,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Voorst kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Voorst?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten bedragen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie