Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Achlum

Wil je een schoonmaakhulp in Achlum? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Achlum! Op deze pagina vind je duidelijke tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-achlum

Een schoonmaakster in Achlum inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Achlum inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Achlum zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Achlum

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Achlum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Achlum, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Herbaijum, Dongjum, Hitzum en Tzum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Lijst met schoonmaakbedrijven in de buurt van Waadhoeke

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere bedrijven in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Achlum. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot zo’n €19,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Achlum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Achlum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie