Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wieringerwaard

Wil je een schoonmaakhulp in Wieringerwaard? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Wieringerwaard! Op deze pagina bieden we nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-wieringerwaard

Een schoonmaakster in Wieringerwaard inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Wieringerwaard inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wieringerwaard vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke webapplicaties die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wieringerwaard

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wieringerwaard

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wieringerwaard, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kolhorn, Barsingerhorn, Breezand en Anna Paulowna.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,30 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wieringerwaard. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot zo’n €16,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Wieringerwaard hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wieringerwaard?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie