Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Barsingerhorn

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Barsingerhorn? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Barsingerhorn! Op dit platform bekijk je volop tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-barsingerhorn

Een schoonmaakster in Barsingerhorn gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Barsingerhorn inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Barsingerhorn opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er handige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Barsingerhorn

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Barsingerhorn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Barsingerhorn, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Haringhuizen, Wieringerwerf, Kolhorn en Wieringerwaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom huis. Bijgaand tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Barsingerhorn. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot wel €19,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Barsingerhorn hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Barsingerhorn?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie