Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kolhorn

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kolhorn? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Kolhorn! Op ons portaal delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-kolhorn

Een schoonmaakster in Kolhorn zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Kolhorn inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kolhorn zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kolhorn

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Kolhorn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kolhorn, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Barsingerhorn, Haringhuizen, Wieringerwaard en Breezand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kolhorn. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €18,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Kolhorn laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kolhorn?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie