Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Buggenum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Buggenum? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Buggenum! Op dit platform tref je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-buggenum

Een schoonmaakster in Buggenum zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Buggenum inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Buggenum vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op diverse webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Buggenum

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Buggenum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Buggenum, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nunhem, Horn, Haelen en Sint Odiliënberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Buggenum. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot wel €19,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Buggenum kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Buggenum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie