Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Odiliënberg

Wil je een schoonmaakhulp in Sint Odiliënberg? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Sint Odiliënberg! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-sint-odilienberg

Een schoonmaakster in Sint Odiliënberg zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Sint Odiliënberg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sint Odiliënberg zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Roerdalen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Odiliënberg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Sint Odiliënberg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Odiliënberg, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Haelen, Buggenum, Herkenbosch en Melick.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sint Odiliënberg. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot wel €17,00 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Sint Odiliënberg huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal m2, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Odiliënberg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten bedragen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie