Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kinderdijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Kinderdijk? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Kinderdijk! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-kinderdijk

Een schoonmaakster in Kinderdijk zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Kinderdijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Kinderdijk opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kinderdijk

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Kinderdijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Kinderdijk, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Groot-Ammers, Nieuwpoort, Streefkerk en Nieuw-Lekkerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al voor €12,80 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Kinderdijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €20,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Kinderdijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kinderdijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie