Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ravenswoud

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ravenswoud? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Ravenswoud! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ravenswoud

Een schoonmaakster in Ravenswoud zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Ravenswoud inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ravenswoud vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Ons advies is om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van speciale online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ravenswoud

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Ravenswoud

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ravenswoud, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Fochteloo, Oosterwolde, Langedijke en Elsloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte bevordert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ravenswoud. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot +/- €17,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Ravenswoud laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ravenswoud?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie