Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langedijke

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Langedijke? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Langedijke! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-langedijke

Een schoonmaakster in Langedijke gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Langedijke inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Langedijke zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er nuttige websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langedijke

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Langedijke

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Langedijke, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ravenswoud, Fochteloo, Elsloo en Makkinga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €13,20 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor bevordert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Langedijke. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen +/- €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot wel €15,75 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Langedijke kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Langedijke?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie