Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Makkinga

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Makkinga? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Makkinga! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-makkinga

Een schoonmaakster in Makkinga inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Makkinga inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Makkinga zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Makkinga

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Makkinga

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Makkinga, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Elsloo, Langedijke, Nijeberkoop en Oldeberkoop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Makkinga. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen +/- €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot €17,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Makkinga huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Makkinga?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie