Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Fochteloo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Fochteloo? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Fochteloo! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we praktische tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-fochteloo

Een schoonmaakster in Fochteloo gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Fochteloo inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Fochteloo opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan de slag gaat. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Ooststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Fochteloo

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Fochteloo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Fochteloo, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oosterwolde, Haule, Ravenswoud en Langedijke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Fochteloo. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen +/- €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €17,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Fochteloo kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het type woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Fochteloo?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie