Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Radio Kootwijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Radio Kootwijk? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Radio Kootwijk! Op ons portaal bieden we veel tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-radio-kootwijk

Een schoonmaakster in Radio Kootwijk gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Radio Kootwijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Radio Kootwijk inhuren

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Radio Kootwijk

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Radio Kootwijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Radio Kootwijk, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoenderloo, Beekbergen, Hoog Soeren en Wenum Wiesel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Radio Kootwijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €16,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Radio Kootwijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Radio Kootwijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie