Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldeouwer

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oldeouwer? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Oldeouwer! Op ons portaal lees je handige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-oldeouwer

Een schoonmaakster in Oldeouwer zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Oldeouwer inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Oldeouwer inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldeouwer

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oldeouwer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oldeouwer, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Doniaga, Scharsterbrug, Ouwster-Nijega en Ouwsterhaule.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al vanaf €13,40 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oldeouwer. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €18,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Oldeouwer hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oldeouwer?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie