Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doniaga

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Doniaga? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Doniaga! Op deze pagina vind je duidelijke tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-doniaga

Een schoonmaakster in Doniaga gezocht

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Doniaga inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Doniaga opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische Apps en websites die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doniaga

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Doniaga

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Doniaga, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Oldeouwer en Ouwster-Nijega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al voor €12,60 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Doniaga. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €16,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Doniaga huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Doniaga?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie