Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Nicolaasga

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sint Nicolaasga? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Sint Nicolaasga! Op dit platform lees je handige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-sint-nicolaasga

Een schoonmaakster in Sint Nicolaasga zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Sint Nicolaasga inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Sint Nicolaasga inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Nicolaasga

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Sint Nicolaasga

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Nicolaasga, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Tjerkgaast, Idskenhuizen, Scharsterbrug en Doniaga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel check je een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,70 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Sint Nicolaasga. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen +/- €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot €15,25 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Sint Nicolaasga huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Sint Nicolaasga?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie