Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tjerkgaast

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Tjerkgaast? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Tjerkgaast! Op schoonmakerzoeken.nl vind je praktische tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-tjerkgaast

Een schoonmaakster in Tjerkgaast inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Tjerkgaast inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Tjerkgaast vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien de opdracht goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tjerkgaast

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Tjerkgaast

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Tjerkgaast, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Idskenhuizen, Teroele, Sint Nicolaasga en Scharsterbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp is er voor alle klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,30 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Tjerkgaast. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen de €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €16,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Tjerkgaast huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Tjerkgaast?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie