Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Teroele

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Teroele? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Teroele! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-teroele

Een schoonmaakster in Teroele gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Teroele inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Teroele vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op diverse bemiddelaars die daarbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Teroele

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Teroele

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Teroele, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Langweer, Boornzwaag, Idskenhuizen en Tjerkgaast.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf tref je de meest gangbare taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €12,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Teroele. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot zo’n €19,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Teroele huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Teroele?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie