Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Goorn

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in De Goorn? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in De Goorn! Op deze pagina bekijk je veel tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-de-goorn

Een schoonmaakster in De Goorn gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in De Goorn inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in De Goorn vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op diverse platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Goorn

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in De Goorn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in De Goorn, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zuidermeer, Benningbroek, Berkhout en Ursem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,10 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in De Goorn. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot €16,25 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in De Goorn huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in De Goorn?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie