Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kamperland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kamperland? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Kamperland! Op deze pagina delen wij volop tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-kamperland

Een schoonmaakster in Kamperland inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Kamperland inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kamperland inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op speciale websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Noord-Beveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kamperland

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Kamperland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kamperland, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Geersdijk, Oostburg, Wissenkerke en Colijnsplaat.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Kamperland. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot +/- €15,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Kamperland kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kamperland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie