Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuidermeer

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zuidermeer? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Zuidermeer! Op ons portaal vind je handige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-zuidermeer

Een schoonmaakster in Zuidermeer gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Zuidermeer inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Zuidermeer opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van speciale bemiddelaars die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuidermeer

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zuidermeer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Zuidermeer, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Benningbroek, Sijbekarspel, De Goorn en Berkhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al voor €13,00 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei organisaties in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Zuidermeer. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen plus minus €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot wel €20,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Zuidermeer kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zuidermeer?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie