Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scharsterbrug

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Scharsterbrug? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Scharsterbrug! Op deze website lees je volop tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-scharsterbrug

Een schoonmaakster in Scharsterbrug vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Scharsterbrug inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Scharsterbrug zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scharsterbrug

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Scharsterbrug

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Scharsterbrug, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sint Nicolaasga, Tjerkgaast, Doniaga en Oldeouwer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,60 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Scharsterbrug. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot wel €15,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Scharsterbrug huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Scharsterbrug?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie