Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijssen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Rijssen? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Rijssen! Op deze pagina verstrekken we handige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-rijssen

Een schoonmaakster in Rijssen vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Rijssen inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rijssen zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Rijssen-Holten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijssen

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Rijssen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rijssen, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zuna, Enter, Holten en Haarle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. Hieronder check je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rijssen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen ongeveer €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €19,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Rijssen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rijssen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie