Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westmaas

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Westmaas? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Westmaas! Op deze pagina delen wij volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-westmaas

Een schoonmaakster in Westmaas inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Westmaas inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Westmaas vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is goed om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse applicaties die je hierbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westmaas

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Westmaas

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Westmaas, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heinenoord, Numansdorp, Mijnsheerenland en Goudswaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Westmaas. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot +/- €16,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Westmaas hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Westmaas?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie