Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Valkenswaard

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Valkenswaard? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Valkenswaard! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-valkenswaard

Een schoonmaakster in Valkenswaard inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Valkenswaard inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Valkenswaard inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan verschillende Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Valkenswaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Valkenswaard

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Valkenswaard

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Valkenswaard, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Bergeijk, Waalre, Reusel-De Mierden en Bladel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al voor €13,10 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Valkenswaard. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen +/- €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot +/- €15,75 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Valkenswaard kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Valkenswaard?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie