Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bladel

Wil je een schoonmaakhulp in Bladel? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Bladel! Op deze website lees je veel tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-bladel

Een schoonmaakster in Bladel gezocht

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Bladel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bladel vinden

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er handige webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Bladel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bladel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Bladel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Bladel, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Eersel en Veldhoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder vind je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al vanaf €13,00 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene aanbieders in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Bladel. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen +/- €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €18,75 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Bladel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bladel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie