Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veldhoven

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Veldhoven? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Veldhoven! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-veldhoven

Een schoonmaakster in Veldhoven vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Veldhoven inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Veldhoven inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Veldhoven.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veldhoven

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Veldhoven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Veldhoven, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Eersel, Bladel, Meierijstad en Land van Cuijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Veldhoven. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €15,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Veldhoven huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Veldhoven?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie