Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sprundel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sprundel? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Sprundel! Op deze website lees je praktische tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-sprundel

Een schoonmaakster in Sprundel gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Sprundel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Sprundel zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Filter op kosten, takenpakket en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke portalen die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Rucphen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sprundel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Sprundel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Sprundel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schijf, Wouw, St. Willebrord en Oud-Vossemeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sprundel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot €16,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Sprundel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Sprundel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie