Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schijf

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Schijf? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Schijf! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-schijf

Een schoonmaakster in Schijf inhuren

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Schijf inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Schijf vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Rucphen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schijf

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Schijf

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schijf, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wouw, Nispen, Sprundel en St. Willebrord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het volgende deel verstrekken we de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Schijf. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen plus minus €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €19,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Schijf hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Schijf?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie