Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haarle

Wil je een schoonmaakhulp in Haarle? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Haarle! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-haarle

Een schoonmaakster in Haarle zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Haarle inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Haarle vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Ons advies is om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn praktische applicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Hellendoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haarle

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Haarle

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Haarle, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Holten, Rijssen, Nijverdal en Steenenkamer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Haarle. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot zo’n €18,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Haarle laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Haarle?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie