Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijverdal

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nijverdal? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Nijverdal! Op deze website vind je duidelijke tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-nijverdal

Een schoonmaakster in Nijverdal inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Nijverdal inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nijverdal zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Hellendoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijverdal

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Nijverdal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijverdal, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Haarle, Holten, Steenenkamer en Bathmen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel check je een overzicht met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,20 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nijverdal. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €15,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Nijverdal huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nijverdal?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie