Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steenenkamer

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Steenenkamer? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Steenenkamer! Op ons portaal verstrekken we handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-steenenkamer

Een schoonmaakster in Steenenkamer vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Steenenkamer inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Steenenkamer vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals tarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en benoem wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan nuttige portalen die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Voorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steenenkamer

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Steenenkamer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Steenenkamer, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nijverdal, Haarle, Bathmen en Okkenbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende organisaties in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Steenenkamer. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot +/- €19,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Steenenkamer huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Steenenkamer?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie