Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Okkenbroek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Okkenbroek? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Okkenbroek! Op deze pagina tref je diverse tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-okkenbroek

Een schoonmaakster in Okkenbroek zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Okkenbroek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Okkenbroek zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt schoonmaken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op nuttige bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Deventer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Okkenbroek

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Okkenbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Okkenbroek, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Bathmen, Steenenkamer, Lettele en Schalkhaar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bekijk je enkele veel voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei dienstverleners in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Okkenbroek. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen plus minus €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot €15,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Verder kan je afspraken maken over opruimen of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Okkenbroek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Okkenbroek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie