Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wenum Wiesel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wenum Wiesel? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Wenum Wiesel! Op dit platform vind je duidelijke tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-wenum-wiesel

Een schoonmaakster in Wenum Wiesel gezocht

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Wenum Wiesel inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wenum Wiesel vergelijken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke webapplicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wenum Wiesel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Wenum Wiesel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wenum Wiesel, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Ugchelen en Beemte Broekland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte bevordert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wenum Wiesel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot wel €18,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Wenum Wiesel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wenum Wiesel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie