Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Numansdorp

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Numansdorp? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Numansdorp! Op ons portaal delen wij volop tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-numansdorp

Een schoonmaakster in Numansdorp gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Numansdorp inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Numansdorp zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van speciale online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Numansdorp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Numansdorp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Numansdorp, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Heinenoord en Westmaas.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,20 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Numansdorp. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €19,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Numansdorp huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Numansdorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie