Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loenen aan de Vecht

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Loenen aan de Vecht? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Loenen aan de Vecht! Op dit platform bieden we diverse tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-loenen-aan-de-vecht

Een schoonmaakster in Loenen aan de Vecht inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Loenen aan de Vecht inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Loenen aan de Vecht vergelijken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt poetsen. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loenen aan de Vecht

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Loenen aan de Vecht

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Loenen aan de Vecht, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Vreeland, Loenersloot, Nieuwersluis en Kockengen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Loenen aan de Vecht. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot zo’n €18,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Loenen aan de Vecht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Loenen aan de Vecht?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie