Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwersluis

Wil je een schoonmaakhulp in Nieuwersluis? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Nieuwersluis! Op onze schoonmaakwebsite vind je veel tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwersluis

Een schoonmaakster in Nieuwersluis inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Nieuwersluis inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuwersluis zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwersluis

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Nieuwersluis

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwersluis, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Loenen aan de Vecht, Vreeland, Kockengen en Nieuwer Ter Aa.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei organisaties in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuwersluis. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot +/- €19,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Nieuwersluis huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van het huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuwersluis?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie