Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwkoop

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nieuwkoop? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Nieuwkoop! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nieuwkoop

Een schoonmaakster in Nieuwkoop gezocht

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Nieuwkoop inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwkoop opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke bemiddelaars die jou helpen zoeken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Nieuwkoop.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwkoop

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nieuwkoop

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwkoop, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Den Haag, Delft, Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,70 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuwkoop. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Nieuwkoop huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nieuwkoop?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie