Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noorden

Wil je een schoonmaakhulp in Noorden? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Noorden! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-noorden

Een schoonmaakster in Noorden vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Noorden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Noorden opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van speciale webapplicaties die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Nieuwkoop.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noorden

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Noorden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Noorden, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Zevenhoven, Nieuwveen, Nieuwerbrug aan den Rijn en Bodegraven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,80 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Noorden. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot €16,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Noorden huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Noorden?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie