Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bodegraven

Wil je een schoonmaakhulp in Bodegraven? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Bodegraven! Op dit platform bieden we concrete tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-bodegraven

Een schoonmaakster in Bodegraven gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Bodegraven inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je allerlei handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bodegraven zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er diverse online zoekmachines die je hierbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Bodegraven-Reeuwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bodegraven

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Bodegraven

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Bodegraven, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuwerbrug aan den Rijn, Noorden, Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,10 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bodegraven. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot wel €15,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Bodegraven kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Bodegraven?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie