Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vrouwenakker

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Vrouwenakker? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Vrouwenakker! Op onze schoonmaakwebsite vind je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vrouwenakker

Een schoonmaakster in Vrouwenakker vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Vrouwenakker inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Vrouwenakker zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er handige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Nieuwkoop.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vrouwenakker

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Vrouwenakker

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vrouwenakker, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Kudelstaart, Leimuiden, Amstelhoek en de Hoef.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp is er voor alle karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je een lijst met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vrouwenakker. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €18,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Vrouwenakker hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Vrouwenakker?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie