Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schipluiden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Schipluiden? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Schipluiden! Op deze website bekijk je handige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-schipluiden

Een schoonmaakster in Schipluiden inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Schipluiden inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schipluiden zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, takenpakket en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op speciale portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Midden-Delfland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schipluiden

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Schipluiden

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schipluiden, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en Woubrugge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schipluiden. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot €18,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Schipluiden huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Schipluiden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie