Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijehaske

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nijehaske? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Nijehaske! Op deze website tref je concrete tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-nijehaske

Een schoonmaakster in Nijehaske vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Nijehaske inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nijehaske vinden

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijehaske

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nijehaske

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Nijehaske, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vegelinsoord, Haskerdijken, Oudehaske en Sintjohannesga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,30 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nijehaske. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot wel €19,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Nijehaske huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nijehaske?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie