Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vegelinsoord

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Vegelinsoord? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Vegelinsoord! Op dit platform vind je veel tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-vegelinsoord

Een schoonmaakster in Vegelinsoord gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Vegelinsoord inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Vegelinsoord opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige portalen die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vegelinsoord

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Vegelinsoord

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vegelinsoord, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Haskerdijken, Nieuwebrug, Nijehaske en Oudehaske.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al voor €12,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Vegelinsoord. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot €19,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Vegelinsoord kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Vegelinsoord?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie