Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwebrug

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nieuwebrug? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Nieuwebrug! Op ons portaal delen wij nuttige tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nieuwebrug

Een schoonmaakster in Nieuwebrug inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Nieuwebrug inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuwebrug zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan nuttige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwebrug

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nieuwebrug

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwebrug, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wolvega, Oldeholtpade, Haskerdijken en Vegelinsoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een lijst met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuwebrug. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot wel €16,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Nieuwebrug kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nieuwebrug?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie